Afbeelding
Foto: Wiek van Lieshout

Koninklijke onderscheiding voor Peter van de Valk

Human Interest Foto's Human Interest 507 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op dinsdag 26 april is Peter van de Valk thuis verrast door de burgemeester. Deze kwam hem mededelen dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd hen te benoemen in de Orde van Oranje Nassau. Waarna hij de versierselen heeft opgespeld bij Peter.

Staat van dienst
- 1980-heden: Vrijwilliger bij de Koninklijke Harmonie St. Cecilia te Schijndel. Decorandus is een verbindende partij binnen de trompetsectie en betrokken bij alle activiteiten zoals de Taptoe, het Promconcert en de diverse concerten door het jaar heen. Daarnaast zorgt hij voor allerlei hand- en spandiensten in het clubgebouw.
- 1984-heden: Vrijwilliger in diverse werkgroepen van De Big Band Schijndel. Decorandus maakt lessenaars en hij heeft het beheer over alle muziek – arrangementen. Hij verzorgt de hele organisatie achter de schermen zoals registratie, verspreiding en juiste archivering.
- 2009-heden: Begeleider en coördinator bij de houtplaats van Welzijn De Meierij. Decorandus gaf timmercursus en heeft mede het veldpoortenproject begeleidt met leerlingen van het Elde College. Hij heeft mede het speelmonument de Spitfire op de Vlagheide gemaakt en geplaatst.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant