Afbeelding
Foto: Marleen Bijnen

Terugblik ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’: Marleen Bijnen

Human Interest Het Perfecte Plaatje Schijndel 319 keer gelezen

SCHIJNDEL | Richting het einde van het jaar gaan we terugblikken op een fantastische eerste editie van ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. Tien kandidaten gingen de sportieve strijd met elkaar aan om de beste ‘amateur’ fotograaf van Schijndel te worden.

Als laatste blikken we terug met de winnares van de eerste editie van Het Perfecte Plaatje Schijndel, Marleen Bijnen. Samen met Rosa Kluytmans streed ze tot de laatste opdracht voor de eindoverwinning. Aan het eind was een slechts een minimaal verschil doorslaggevend. “Ik heb genoten van het proces en verbaas me erover dat de tijd, van mei tot en met oktober, zo snel voorbij gevlogen is. De feedback was iedere keer positief en toch steeds to the point. Door de wedstrijd werd ik uitgedaagd om iedere twee weken met een nieuw idee op pad te gaan,” blikt Marleen

Welke foto die je zelf gemaakt hebt vond je het mooiste deze wedstrijd? “Ik ben heel blij met de foto van opdracht 1 natuur, - het hertje - omdat ik het erg bijzonder blijf vinden dat we in Schijndel zo’n mooie natuur hebben en dat er eigenlijk zoveel hertjes te vinden zijn. Daarnaast ben ik trots op de foto van opdracht 5 ambacht. Vooral omdat we die foto echt in een paar minuten gemaakt hadden. Dat idee was van tevoren zo goed uitgedacht dat het een kwestie van opstellen en maken was met een gaaf resultaat”, vertelt ze trots.    

De vraag welke kandidaat de mooiste foto gemaakt had was voor Marleen toch moeilijker te beantwoorden. “Ik vind dat andere kandidaten heel veel mooie foto’s gemaakt hebben. De nachtfoto van Erwin vond ik toch wel echt uniek!”

Bekijk hieronder alle foto’s van

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant