Afbeelding
Foto: Mirjam Konijnenberg

Terugblik ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’: Mirjam Konijnenberg

Human Interest Het Perfecte Plaatje Schijndel 219 keer gelezen

SCHIJNDEL | Richting het einde van het jaar gaan we terugblikken op een fantastische eerste editie van ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. Tien kandidaten gingen de sportieve strijd met elkaar aan om de beste ‘amateur’ fotograaf van Schijndel te worden.

Bij iedere deelnemer blikken we terug op de wedstrijd. Eerder bekeken we de foto’s van Daniel Spierings, Theo van Eeuwijk en Jan Oremans, nu gaan we verder met nummer zeven, de eerste vrouw tijdens de terugblik, Mirjam Konijnenberg.

Mirjam blikt terug over haar deelname: “Ik vond het erg leuk en het heeft mij ook andere dan mijn gewone foto’s opgeleverd. Maar ook het besef dat er nogal wat schort aan mijn techniek, alhoewel ik mij daarop nooit zo gefocust heb. Om een mooiste foto te kiezen is lastig omdat er zoveel verschillende onderwerpen waren. Van de ingezonden foto’s misschien de natuur foto, ik was zo verrast door de kleuren, maar bij de niet ingezonden foto’s zitten ook heel dierbare plaatjes. Heerlijke sessies gehad met familie! Ik vond dan ook alle opdrachten leuk, behalve het zelfportret, maar uiteindelijk was dat ook een mooie uitdaging. De mooiste foto van een andere kandidaat vond ik de foto van de bodybuilder bij de opdracht ‘Sport en Spel’ van Rosa Kluytmans.

Bekijk hieronder de foto’s die gemaakt zijn door Mirjam Konijnenberg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant