Afbeelding
Foto: Daniël Spierings

Terugblik ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel: Daniel Spierings

Human Interest Het Perfecte Plaatje Schijndel 195 keer gelezen

SCHIJNDEL | Richting het einde van het jaar gaan we terugblikken op een fantastische eerste editie van ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. Tien kandidaten gingen de sportieve strijd met elkaar aan om de beste ‘amateur’ fotograaf van Schijndel te worden.

Samen met Foto Keetels organiseerde DeMooiSchijndelKrant deze wedstrijd. Wat werd het de juryleden vaak moeilijk gemaakt met prachtige inzendingen. Maar de organisatie spaarde de deelnemers ook niet met de maar liefst elf uitdagende opdrachten.

We willen dan ook even terugblikken en even bij iedere kandidaat stilstaan. We beginnen bij de op de tiende plek geëindigde Daniel Spierings.

“Mijn mooiste foto is toch de bonusopdracht jeugdsentiment. Met het oude beeld in het vervallen nieuwe beeld. Dit riep in de vakantie mooie herinneringen op tijdens het rondje door mijn oude woonplaats Den Dungen. De leukste opdracht vond ik nachtfotografie. Daar heb ik ook het meest van geleerd qua instellingen van de camera. De mooiste foto van een andere kandidaat vind ik het ‘stroopwafelmeisje’ van Feline in de allerlaatste opdracht, die sprong er echt uit,” vertelt Daniël over zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje Schijndel.

Bekijk hieronder de foto’s die Daniël maakte.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant