Het zelfportret van Theo van Eeuwijk.
Het zelfportret van Theo van Eeuwijk. Foto: Theo van Eeuwijk

Terugblik ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel: Theo van Eeuwijk

Human Interest Het Perfecte Plaatje Schijndel 170 keer gelezen

SCHIJNDEL | Richting het einde van het jaar gaan we terugblikken op een fantastische eerste editie van ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. Tien kandidaten gingen de sportieve strijd met elkaar aan om de beste ‘amateur’ fotograaf van Schijndel te worden. 

We willen dan ook even terugblikken en even bij iedere kandidaat stilstaan. Eerder bekeken we de foto’s van Daniel Spierings, nu gaan we verder bij de op de negende plek geëindigde Theo van Eeuwijk.

“Mijn mooiste foto, althans uit de wedstrijd, vind ik toch wel het stilleven. Waarom? Ik ben met deze foto een aantal avonden bezig geweest. Ik wist wel wat ik wilde bereiken maar kreeg het aanvankelijk niet voor elkaar. Deze foto straalt bijzonder veel sfeer uit. De leukste opdracht vond ik de laatste, het drieluik. Ter plekke verzinnen wat je gaat doen. Ik had de uitslag van deze drieluik eerlijk gezegd wel beter verwacht maar ja, het is wat het is. De mooiste foto vond ik die van Rosa Kluytmans, het portret van Mark van Eeuwen. Erg mooi gedaan,” blikt Theo terug op de wedstrijd.

Bekijk hieronder de foto’s die  Theo van Eeuwijk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant