Dynamic portrait of young man and woman dancing hip-hop isolated over black background with mixed lights effect
Dynamic portrait of young man and woman dancing hip-hop isolated over black background with mixed lights effect

Dans aan de Kade, betoverende dans op Noordkade!

Cultuur 542 keer gelezen

VEGHEL | Phoenix Cultuur presenteert dit jaar op 1 & 2 juni weer haar grote dansvoorstelling Dans aan de Kade. Met dit jaar het thema: Moving Arts. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Geniet van betoverende optredens van bijna 200 dansers van Phoenix Cultuur. Ontdek het thema ‘Moving Arts’ door middel van vier blokken: Visuals, Humanity, Technology en Sound. Elk blok belicht een uniek aspect van dans en kunst. Van beeldende kunst tot menselijke emoties, technologie en geluid. Een prachtige familievoorstelling met verschillende dansstijlen, van Hiphop tot Clipdance, van Jazz tot Modern en van Theater- en musicaldans tot Feminine en Klassiek met spitzen. De choreografie is in handen van de dansdocenten van Phoenix Cultuur. Mis bij deze show ook zeker de spectaculaire finale niet, waar alle dansers samenkomen voor een onvergetelijke afsluiting!

Kom kijken

Dans aan de Kade vindt plaats op zaterdag 1 juni, 19.30u en zondag 2 juni 12.00u & 15.30u op de Noordkade in Veghel. Meer informatie & tickets? Ga naar de agenda op www.phoenixcultuur.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant