default
default Foto: Tom Helling

Crowdfunding actie voor gedenkboom Aron van Kasteren haalt veel geld op

Algemeen 768 keer gelezen

SCHIJNDEL | Voetbalclub RKSV Schijndel starte na het tragisch ongeval waarbij clublid Aron van Kasteren kwam te overlijden een crowdfunding actie. De bedoeling was om voor hem een herinneringsplek met een boom te kunnen inrichten op het sportterrein aan de Rooiseheide.  

Nu de crowdfunding actie is beëindigd kan de voetbalvereniging met een goed gevoel kijken naar het resultaat van de actie. Waar gestreefd werd naar een bedrag van € 1200,00 is uiteindelijk door meer dan 300 deelnemers een bedrag van € 4172,22 bij elkaar gebracht. 

Met het opgehaalde geld gaat de voetbalvereniging een mooie herinneringsboom planten, waar mensen nog eens stil kunnen staan bij Aaron en wat hij heeft betekend voor de club. De boom, die samen met de familie zal worden gekozen,  zal medio november a.s. geplant gaan worden. Op 7 oktober a.s., tijdens de laatste Kabouterdag, wordt alvast een gedenksteen geplaatst op de plek waar de boom zal komen.

Het resterende bedrag zal in overleg met de familie een passende bestemmingen binnen de club gaan krijgen. Hierbij wordt nadrukkelijk gedacht aan zaken waarbij Aaron betrokken was binnen de club. Op korte termijn zal een van de ideeën al gerealiseerd worden. Vanaf dit seizoen, te beginnen op 10 juni a.s., zal tijdens de afsluiting van het seizoen voor de jeugd gestreden worden om de Aron van Kasteren penaltybokaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant