Afbeelding

Een wedstrijd om snel te vergeten voor Irene

Sport 237 keer gelezen

SCHIJNDEL | Irene speelde op zondag 21 april de uitwedstrijd tegen de plaatselijke trots Gassel. Gassel had voorafgaand aan deze wedstrijd slecht 9 punten dus misschien dacht Irene wel dat het vandaag een makkelijke wedstrijd zou worden. Dat werd het allerminst.

Irene probeerde het wel maar was slordig aan de bal, veroverde bijna geen tweede ballen en ging soms mee in het fysieke van Gassel. Voetballend was het in ieder geval niet best. In de eerste helft wist Irene wel geteld één keer op goal van Gassel te schieten en had het geluk dat een schot op goal een doelpunt had opgeleverd ware het niet dat de spits van Gassel de bal een meter voor de doellijn nog over tikte. Wel dient vermeld te worden dat Gassel een paar keer goed weg kwam doordat natrappende bewegingen niet bestraft werden door de scheidsrechter.

In de tweede helft was Irene wat feller en kreeg het tegen het einde van de wedstrijd een paar goede mogelijkheden die helaas niet benut werden. In de 85e minuut viel dan toch de 0-1 doordat een door de keeper gepareerd schot door Rob uit de rebound werd binnen geschoten, ware het niet dat de grensrechter voor buitenspel vlagde en de scheidsrechter hier in mee ging.

In de 90e minuut viel dan toch de 0-1. Een vrije trap werd door Kjeld goed genomen maar de keeper van Gassel kon de bal nog tegenhouden maar was in de rebound kansloos op een poeier van Thomas van der Lee. Drie punten en snel vergeten.

Komende zondag de thuiswedstrijd tegen Mosa, aanvang 14.00 uur.