Afbeelding
Foto:

Joey van Doorn van JBC ’t Dupke Nederlands Kampioen Doubletten 2024

Sport 576 keer gelezen

SCHIJNDEL | Dit weekend werden de Nederlandse Kampioenschappen Doubletten voor mannen en vrouwen gespeeld. Joey van Doorn en Kees Koogje hebben bij de mannen deze finale bereikt door de halve finale overtuigend met 13 -3 te winnen.

Joey van Doorn is lid van JBC ’t Dupke uit Sint-Michielsgestel. Kees Koogje is nu nog lid van De Gooiers uit Hilversum. In de finale speelden Joey van Doorn en Kees Koogje tegen Tom van de Voort en Charles Gelijn van Petangeske van Bergen op Zoom. Dit duo schakelde eerder op de dag Jeroen Bleyen en Wietse van Keulen van JBC ’t Dupke uit.

Met een wel heel duidelijke uitslag van wederom 13 – 3 werden Joey van Doorn en Kees Koogje Nederlands Kampioen.
Joey van Doorn en Kees Koogje gaan in het komende seizoen samen voor JBC ‘t Dupke spelen in de Nederlandse Petanque Competitie. Vóór die tijd komen ze nog uit voor Nederland uit bij de Europese Kampioenschappen Doubletten en Tête-à-tête in Martigny (Zwitserland) van 19 juni tot en met 23 juni a.s.

Bij de dames werden Jolanda Visser van JBC ’t Dupke en Lizette Heuvel van PV ’t Lover uit Asten helaas uitgeschakeld in de halve finale. Zij legden daarmee wel beslag op een fraaie bronzen medaille.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant