Een eerdere editie van De Loop Naar De Pomp. Foto: Pascal van Oers
Een eerdere editie van De Loop Naar De Pomp. Foto: Pascal van Oers Foto: Pascal van Oers

Loop naar de Pomp op Tweede Pinksterdag

Sport Sport 378 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op maandag 6 juni Tweede Pinksterdag zal De Loop Naar De Pomp/Schijndels Mooiste weer worden georganiseerd. Met zo’n 40 vrijwilligers wordt er weer een groots evenement neergezet. 

Voor deze editie van Loop Naar De Pomp/Schijndels Mooiste zijn er enkele dingen veranderd. Zo zal de wedstrijd niet in de avond zijn, maar in de ochtend. De jeugdlopen 1.000 en 2.000m starten om 10.30u. De 5km en 10km starten om 11.00u. Tevens zal ook weer De Tonnie van der Aa trofee worden uitgereikt aan de snelste loopster en loper op de 10km. Dit als eerbetoon aan deze in 2018 overleden medewerker aan dit evenement. Maar dat is nog niet alles. Na afloop zal er een groots muziekevenement onder de naam Truck Vol Muziek plaatsvinden waarbij artiesten zullen optreden. Zo zullen Blues Rock Oldies & more, Landing Strip, JPK Band, en Crazy Train het publiek vermaken. Dit alles is geheel gratis toegankelijk en mede mogelijk gemaakt door de sportieve partners van De Loop Naar De Pomp/Schijndels Mooiste. De aanvang is 14.00u tot 22.00u.

Na dit jaar zal Jos van Uden gaan stoppen als voorzitter van Stichting Loopsport Meierijstad. Na ruim 30 jaar organiseren van wedstrijden zoals onder andere De Datelnet Halve marathon en daarna de Jan van Heeswijk Electro Centrumloop tot 2002 en nu dus De loop naar de pomp vindt Jos het tijd om plaats te maken voor nieuwe mensen die het evenement tot een nog grotere hoogte kunnen brengen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant