Hemelvaartrit HW&VC 2023
Hemelvaartrit HW&VC 2023 Foto: Bas Ulehake

Traditionele Hemelvaartrit voor oldtimers start weer in Schijndel

Recreatie en Toerisme 570 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, brengt de HW&VC Hemelvaartrit opnieuw de glans van vervlogen tijden naar Schijndel. Deze jaarlijkse oldtimer rit, geliefd bij eigenaren van auto’s, motoren en bromfietsen van 25 jaar of ouder, evenals specials, belooft een nostalgische reis door het prachtige Brabantse landschap.

De start van de rit vindt plaats bij sporthal de Dioscuren, gelegen aan de Bunderstraat 6b in Schijndel. Van daaruit slingert de route zich over circa 80 kilometer door pittoreske landelijke wegen, een ware traktatie voor liefhebbers van klassieke voertuigen. De route is duidelijk aangegeven met pijlen en halverwege is er een welverdiende pauze bij een gezellige stopplaats met ruime parkeergelegenheid. De rit eindigt terug bij Sporthal de Dioscuren, waar deelnemers kunnen nagenieten van hun avontuur.

Voor deelname is inschrijving verplicht, dit is mogelijk ter plaatse vanaf 9:30 uur. De deelnamekosten bedragen € 6,00 per voertuig, inclusief een heerlijk kopje koffie. Voor leden van de HW&VC Club geldt een gereduceerd tarief van € 3,00. Graag contant te voldoen aan de inschrijftafels.

Belangrijke informatie: 
Op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, vindt het evenement plaats in Sporthal De Dioscuren, gelegen aan de Bunderstraat 6b in Schijndel. De inschrijvingen beginnen om 09:30 uur en het evenement zelf start om 11:00 uur. De route voor het evenement zal volledig bewegwijzerd en uitgezet zijn. Deelnemers ontvangen ook een papieren versie van de route.

Het publiek wordt van harte uitgenodigd om de klassieke voertuigen te bewonderen bij Sporthal de Dioscuren. De eerste voertuigen worden verwacht rond 09:30 uur op het startterrein, terwijl de officiële start om 11:00 uur plaatsvindt. “Kom kijken naar het prachtige en fotogenieke oude materiaal en zwaai de deelnemers uit wanneer zij aan hun rit beginnen. Toegang tot dit prachtige schouwspel is zoals altijd gratis, u bent van harte welkom”, aldus de organisatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Roelofs op 06-43404907 of per e-mail via penningmeester@hwvc.nl. Voor deelnemers en publiek is er ook informatie te vinden op de uitgebreide website www.hwvc.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant