Afbeelding

Koningsnacht en Koningsdag muziekfeest in De Afzakkerij

Recreatie en Toerisme 277 keer gelezen

VEGHEL | Op vrijdagavond 26 april en zaterdagmiddag 27 april staat de Veghelse Noordkade in het teken van de viering van de verjaardag van onze Koning. Op zaterdag is er van 11.00 – 16.00 uur een gezellige kleedjesmarkt met live-optredens van lokale leerling straatmuzikanten. De avond ervoor tijdens Koningsnacht kun je in De Afzakkerij vanaf 20.00 uur dansen op muziek van ‘Verdraaid Vinyl’. Op Koningsdag zijn er tussen 14.00 en 19.00 uur liefst twee liveoptredens door de formaties HOAX en Summerstars. De toegang tot alle optredens en activiteiten is gratis. 

Overal waar ze komen draaien DJ’s Victor en Reinier van Verdraaid Vinyl hun uitgebreide platencollectie verzameld vinyl. Ze vermaken muziekliefhebbers van heinde en verre tot ver in de nacht met hun onvermoeibare draaikunsten. Kom vrijdagavond langs en neem ook jouw mooiste muziek op vinyl mee dan maken ze er deze keer ook weer een verdraaid mooie avond van! Vinyl en verder niks.

Rockcovers van HOAX
Rock! Dat is HOAX. Deze zes muzikanten uit Heesch en omstreken knallen vol enthousiasme de lekkerste rockcovers uit de speakers, maar dan nét even een slagje anders. Never Tear Us Apart met een dikke gitaarsolo? Een ‘verrockte’ versie van Rag ’n Bone Man’s hit Human? HOAX trakteert je op allerlei verrassingen. Klassiekers als Black van Pearl Jam ontbreken uiteraard niet. HOAX is klaar om op Koningsdag samen met bezoekers helemaal los te gaan. Oh ja, en no worries over de naam: de livemuziek, de bandleden, én het enthousiasme zijn helemaal echt, en zorgen voor een onvervalst middagje genieten!

Tijdmachine
Met Summerstars nooit meer naar huis want deze tijdmachine heeft geen remmen. De Allergrootste hits van de 70’s & 80’s tot aan het beste van nu in piekfijne medleys die de meest herkenbare refreinen en dikste deuntjes laten knallen als illegaal vuurwerk. Iconische nummers van o.a. Elvis, Michael Jackson, Robbie Williams, AC/DC, Taylor Swift, The Beatles, Ed Sheeran, David Bowie en veel meer worden moeiteloos vastgeknoopt tot optimale meezingers en eindeloze lijfkreten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant