Afbeelding

Pleinpop Schijndel: Knus en muzikaal festival in het Kloosterpark

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 1.143 keer gelezen

SCHIJNDEL | Pleinpop Schijndel keert op 1 & 2 september weer terug in het idyllische Kloosterpark te Schijndel. Het park wordt daarvoor getransformeerd tot een gezellig ‘dorp’, compleet met Het Plein, De Brouwerij en Speciaalbiercafé Den Gulzigen Bok. Muziek, plezier en lekker eten komen daar samen.

Vrijdag: Tribute to the Doors en Biertuin
Op vrijdagavond gaat het festival om 16:00 uur van start. Terwijl je geniet van een smakelijke barbecue en een heerlijk speciaalbiertje in de Biertuin, word je meegenomen op een muzikale reis met Tribute to the Doors! Beleef de tijdloze hits van The Doors opnieuw of maak voor het eerst kennis met hun legendarische sound. De band bestaat uit vijf getalenteerde muzikanten met ervaring in bands als De Staat, Donnerwetter en Raw Flowers. Ze brengen op het podium de ziel en zaligheid van een van de beste bands uit de jaren ‘60 tot leven. Doe een bloemenkrans om je haar en laat je meevoeren op de muziek. De avond wordt afgesloten door DJ Oordop, die de dansvloer op zijn kop zal zetten.


Tribute to the Doors- JEFFREY RUESINK

Zaterdag: Muzikale ontdekkingsreis
Op zaterdag start het festival om 14:00 uur met een gevarieerde line-up verdeeld over verschillende podia. Op Het Plein kunnen jullie genieten van optredens van de volgende bands: The Grand East, Fire Horse, Power to the Pipo, Daniel Calderas and the Shrunken Big Band, Cavolo Nero en Freddy and the Pacemakers. In De Brouwerij worden jullie getrakteerd op geweldige performances van Rhein, Money & the Man, Ciao Lucifer en DJ Duo Zaagmachine. En op de laatste stage Den Gulzigen Bok, zorgen Tonny and the Hound, DJ’s Boelie en Pils, KIM én Phillis en Travis Heights voor een onvergetelijke ervaring.


Daniel Calderas and the Shrunken Big Band 

Culinair genot en vertier voor de kinderen
Pleinpop Schijndel heeft niet alleen geweldige muziek te bieden; ook aan het culinaire aspect wordt gedacht! Op het terrein staan verschillende foodtrucks klaar om jullie smaakpapillen met heerlijke gerechten te verwennen. Van de smaakvolle creaties van Barabus tot de overheerlijke frietjes van Frietfiets en de ambachtelijke koffie van 4x4 Coffee Company, er is voor elk wat wils.

Er is ook speciaal vermaak voor de jongste bezoekers. Overdag kunnen zij zich uitleven op de disco van Jo & Ju en Co, wat zeker garant staat voor een dosis vrolijkheid en dansplezier! En natuurlijk is er een lekkere speelplek voor de kleintjes.

Praktische informatie
Pleinpop Schijndel vindt plaats op 1 & 2 september in het Kloosterpark te Schijndel. Vrijdag begint het feest om 16:00 uur en de zaterdag start om 14:00 uur. Voor meer informatie en het volledige programma kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.pleinpopschijndel.nl. Barbecue tickets zijn verkrijgbaar via https://ticketl.ink/50uTn. “Het beloofd een onvergetelijk weekend te worden, vol muziek, gezelligheid en leuke ontmoetingen. Tot ziens op Pleinpop Schijndel!” Aldus de organisatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Daniel Calderas met zijn band.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant