De grote optocht door Schorsbos.
De grote optocht door Schorsbos. Foto: Johann Verveld

Schrijf je in voor de grote optocht in Schorsbos

Carnaval 1.711 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op Carnavalszondag 11 februari 2024 gaat om 13.11 uur de optocht van Schorsbos van start. Aan deze optocht kan en mag iedereen, zowel jong als oud deelnemen.

Ieder jaar is het weer een verrassing wat iedereen verzonnen heeft. Het belooft  altijd weer spektakel te worden. Met praalwagens, waar maanden lang werk aan vooraf is gegaan, grote en kleine loopgroepen die altijd voor spektakel zorgen of individuele deelnemers met grote ideeën en natuurlijk onze jeugd deelnemers onder de 18 (mag ook in combinatie met de ouders) en nog veel meer moois. Dus waar wacht je nog op?

Deelnemen aan de optocht
Als je deel neemt aan de optocht krijg je een unieke kans en ervaring om aan de toeschouwers je creativiteit te laten zien. Ook zal Prins Maikel d’n Urste een defilé houden halverwege de route, hier kun je als vriendengroep, vereniging, school, individueel je creatie nog een keer extra laten zien.

Met als motto: ‘In Schorsbos telde mee’ hoeven de wagens niet groot te zijn, want ook met een omgebouwde fiets, een platte wagen met een opbouw of gewoon te voet kunnen jullie al de creaties laten zien aan onze jury. Deze staat verspreid over de route. Zij gaan jureren op de volgende 4 categorieën: Schijndels eigen, Creativiteit, Aktie-Spel en Carnavalesk.

Wil je dit optochtfeest niet missen?
Meld je aan voor grote optocht van Schorsbos 2024. Aanmelden kan via de site https://schorsbos.nl/aanmelden-optocht/

Hier vind je alle verdere gegevens.
Ook kun je het inschrijfformulier, tevens verkrijgbaar bij Oud Prins Jan de Skonste, Tabaktief van Roessel, mailen naar: optocht@schorsbos.nl, via dit mailadres kun je ook met al je vragen terecht. Sluitingsdatum voor de praalwagens is 2 februari en voor de loopgroepen en jeugd 4 februari 2024.

Op 4 februari 2024 wil de organisatie de startnummers uitreiken, locatie en tijd volgen nog. “Graag zien wij jullie creativiteit terug tijdens de optocht op 11 februari 2024. ‘In Schorsbos telde mee’ “, aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant