Afbeelding

Statiegeldactie voor Dream4Kids bij Jumbo Sint Jorisplein

Algemeen 283 keer gelezen

SCHIJNDEL | Tot en met eind mei hebben klanten van Jumbo Sint Jorisplein de mogelijkheid om hun statiegeld te doneren aan Dream4Kids wanneer ze lege flessen en blikjes retourneren. Deze actie is een samenwerking tussen Jumbo Sint Jorisplein en Dream4Kids, met als doel een positieve verandering te bewerkstelligen in het leven van kwetsbare kinderen. Door hun statiegeld te doneren, kunnen klanten van de Jumbo in Schijndel direct bijdragen aan het bieden van hoop en vreugde aan deze kinderen, die te maken hebben gehad met uitdagende omstandigheden.

Dream4Kids is een organisatie die zich inzet voor het organiseren van droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt. Deze droomdagen zijn bedoeld om het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten, positieve herinneringen op te bouwen en hun veerkracht te versterken.

Klanten die willen bijdragen, kunnen hun lege flessen en blikjes inleveren bij het inzamelingspunt in de winkel en kiezen om hun statiegeld te doneren aan Dream4Kids.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant