Parking aan de Houtersedijk, noodparkeerplaats Paaspop.
Parking aan de Houtersedijk, noodparkeerplaats Paaspop. Foto: Cis van Pinxteren

Alternatieve parkeerplaats Houtersedijk noodoplossing Paaspop

Algemeen Algemeen 1.556 keer gelezen

SCHIJNDEL | De organisatie van Paaspop heeft vanwege de hevige regenval en modder rondom het terrein een alternatieve parkeerplaats gevonden aan de Houtersedijk. Ron van Hal, PR-man van Paaspop, gaf een schriftelijke reactie omtrent deze alternatieve parkeerplaats. “Deze parking op de Houtersedijk zullen we zeker niet elk jaar gebruiken.” 

Van Hal vertelt dat de organisatie woensdagavond al bezig was met ‘problem shooting’ om onder meer te zoeken naar alternatieve parkeerplaatsen en die te vinden. Van Hal: “Het overleg hebben we gisterochtend vroeg hervat en alle registers opengetrokken om een uitstekend alternatief te vinden en daarin zijn we geslaagd. We hebben urenlang hard gewerkt hieraan met een groot team bestaande uit leden van de productie, verkeer, MarCom, directie, security, mobiliteit en camping.” De volgende stap volgens Van Hal was het regelen van pendelbussen die onder meer groot, klein, touringcars of vans waren.
“Uiteindelijk hebben we in enkele uren tijd alles geregeld en kunnen we een prima alternatief aanbieden. De Brabanthallen zijn heel dicht bij Schijndel en de hele logistiek liep al meteen uitstekend. We hebben dan ook vooral heel veel tevreden en dankbare mensen gesproken, en daar zijn we heel blij mee. Deze parking op de Houtersedijk zullen we zeker niet elk jaar gebruiken.”

Parking aan de Houtersedijk, noodparkeerplaats Paaspop.
Parking aan de Houtersedijk, noodparkeerplaats Paaspop.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant