Afbeelding
Foto: Rutger

Duikteam Schijndel duikt voor het goede doel serious request

Sport 482 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op 5 December 2023 kwam bij het bestuur van Duikteam Schijndel het verzoek van Duikteam de kaaiman binnen.In het kader van 3FM Serious Request zet Duikteam de Kaaiman uit Nijmegen zich dit jaar in om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. 

In de bijlagen van de mail zaten diverse affiches waarop stond wat de activiteiten waren die georganiseerd werden en waarvoor zij deelnemers aan het zoeken waren.Dit bericht inclusief bijlagen hebben we gedeeld onder de leden van onze club want Duikteam Schijndel vond het een prachtig initiatief. Met 4 duikers habben ze zich ingeschreven om op Zondag 17 December een tijdsblok van een half uur te vullen in het onderwaterhuis en een mooie donatie te doen.

Zo zijn Roel, Manon, Rick en Mark afgereisd naar Wijchen om naar Duikteam de Kaaiman te gaan.Na een vriendelijk ontvangst, en kopje koffie of thee en een broodje worst zijn ze zich gaan omkleden om te water te gaan. Ze zijn naar het onderwaterhuis gezwommen en hebben het tijdsblok van een half uur daar vol gemaakt. Daarna nog een klein rondje door de plas, maar het water was toch wel erg koud en het zicht niet al te best, dus weer snel terug uit het water gegaan. Als afsluiting nog even wat gedronken en gegeten, wat prima was verzorgd door Duikteam de Kaaiman. “We hebben een leuke ervaring gehad, en Duikteam de Kaaiman kunnen ondersteunen om hun doel te bereiken,” aldus de duikers.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant