Het Jumbo spel wordt gepresenteerd voor de Jumbo.
Het Jumbo spel wordt gepresenteerd voor de Jumbo. Foto: Keetels

Schijndel krijgt zijn eigen Monopoly-spel

Zakelijk Zakelijk 970 keer gelezen

SCHIJNDEL | Geen hotels op de Kalverstraat of Brink, maar gewoon op Sint-Jorisplein, Dierenriem of de Rooiseheide. Vanaf 18 mei komt een echt Schijndels Monopoly-spel beschikbaar.

Het gaat gebeuren. Schijndel krijgt zijn eigen Monopoly. Het spel is vanaf 18 mei exclusief verkrijgbaar bij de twee Jumbo-winkels in Schijndel. De actie loopt tot en met 5 juli. Herkenbare straten, voorzieningen, buurthuizen en verenigingen uit Schijndel maken deel uit van het spel. 

Erik Slegers (links) en Geert Steenhuis (rechts) (filiaalmanagers van Sint-Jorisplein en Rooiseheide) zijn als initiatiefnemers trots op het eindresultaat. Geert Steenhuis: “Na vele verzoeken van klanten zijn we aan de slag gegaan met de uitwerking. We zijn in gesprek geweest met Schijndelaren over wat er op het spel moest komen. Dit heeft geresulteerd in mooie foto’s en ludieke specifieke kans- en algemeenfondskaarten voor Schijndel. Met de hulp van Foto Keetels is het resultaat top. Heel gaaf om na de tassenactie weer zo’n mooi lokaal product in huis te hebben.”

Klanten kunnen sparen voor 15 euro korting op het unieke Monopoly-spel; de voorwaarden zijn verkrijgbaar bij de Jumbo-winkels.

Uit de krant

Uit de krant