Roldansen Tots B. 2e plaats en 4e en 5e plaats voor RC Alico.
Roldansen Tots B. 2e plaats en 4e en 5e plaats voor RC Alico. Foto:

RC Alico goed vertegenwoordigd bij NRB-cup 2

Sport 902 keer gelezen

SCHIJNDEL | De dames van RC Alico hebben een druk weekend achter de rug. In Nieuwegein mochten ze in actie komen tijdens de NRB-cup 2, en niet zonder succes, want er werd een groot aantal goede resultaten neergezet. 

Zo wist Fiene van Dam de derde plek te pakken bij het vrijrijden binnen rolrinkel B1. Bij deze rolrinkel kwamen veel rolschaatssters van Alico in actie, namelijk tien. Zo werd Suze Broeren vijfde, Eva vd Heijden achtste, en eindigde de overige dames op de plekken 14, 15 17, 18, 20, 21 en 23. Binnen rolrinkel twee waren de dames oppermachtig. Liv vd Heijden wist te winnen en werd geflankeerd op het podium door Caitlyn Essen die derde werd. Saar de Goeij wist vierde te worden en Whitley Essens completeerde de top-5.

Ook in de prepupil B-klasse was Alico sterk vertegenwoordigd, met een eerste plek voor Sophie Sabel, een derde plek voor Lonne vd Sanden, en een vijfde, zesde en achtste plek voor respectievelijk Janna Gevers, Luna van Gaal en Julia vd Doelen. Nadat zij in actie kwamen, was het tijd voor de Pupil B-klasse, waar Bente vd Horst wist te winnen en Joy vd Steen een mooie vijfde plek behaalde. Bij de Tots B-klasse kwamen voor Alico twee rolschaatssters in actie. Evi Opheij wist te winnen en Indy Westelaken legde beslag op plek 8.

Later stond ook het roldansen op het programma, waar bij de Pupil B-klasse Alico wederom veel succes had. Lonne vd Sande wist te winnen, Saar de Goeij werd derde, Sylvan Bax vierde, Janna Gevers vijfde Saar van Grinsven achtste, Liv vd Heijden tiende en Janne Brands twaalfde. Bij de Tots B eindigde alle rolschaatssters in de top-5, met Joy vd Steen op plek 2, Luna van Gaal op plek 4 en Sophie Sabel op plek 5.

Het weekend werd afgesloten door de Cadet-dames en de Espoir-dames. Yara vd Doelen wist deze klasse te winnen, terwijl Isa Kemps het podium afrondde. Bij de Espoir kwam Bente vd Horst in actie. Zij wist op de zevende plek te eindigen. Al met al was het een succesvol weekend voor RC Alico. Met een behoorlijk aantal mooie resultaten en veel ervaring, gingen de dames weer terug naar huis.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant