Afbeelding

Verzamelbeurs De verzamelaar met tentoonstelling van Hannie van Duijnhoven

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 384 keer gelezen

In 2016 begon Hannie van Duijnhoven het spelletje geocaching te spelen. Hierbij ga je met behulp van het GPS signaal en je smartphone op zoek naar kleine doosjes die overal verstopt liggen. In 2017 deed zij mee aan een geocaching CITO event waarbij je in de natuur gaat werken. CITO staat voor cache in trash out. Oftewel je ruimt de natuur op in ruil voor het plaatsen van caches. Na dit event kreeg zij haar eerste woodie. Een woodie is een rond schijfje van beukenhout waar met laserstralen een afbeelding in gegraveerd wordt. De woodie lag lange tijd in een hoekje van de kast. Langzamerhand kwamen er steeds meer woodies bij te liggen. In 2019 besloot zij haar eerste woodie te laten maken voor een event. In 2021 liet zij haar 2e woodie maken voor een aantal jubilea die zij dat jaar had. Zij zag toen ook op facebook dat iemand een woodie ruilautomaat had gemaakt. Zij en haar man vonden dat een heel leuk idee en haar man ging direct aan de slag. Inmiddels heeft zij 122 verschillende woodies. Dit kan gecombineerd met informatie over geocaching zeker een mooie tentoonstelling vormen op zondag 24 april. 

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van ‘De Verzamelaar’ organiseert iedere 4e zondag van de maand een verzamelbeurs in Eerde. Deze keer houdt Hannie van Duijnhoven uit Uden een tentoonstelling met haar verzameling woodies. Als 

Als u belangstelling heeft voor deze verzameling, kom dan eens een kijkje nemen op de verzamelbeurs in Eerde. Neem ook eens een kijkje op verzamelbeurseerde.nl, als u meer wilt lezen over deze verzameling of de verzamelbeurs. Op deze site staat een uitgebreid verhaal. 

Als u ook eens uw verzameling tentoon wilt stellen op de verzamelbeurs neem dan vrijblijvend contact op met Hannie van Duijnhoven via 06 -1372 9837 of e-mail naar verzamelbeurseerde@hotmail.com.

De ruilbeurs wordt gehouden op zondag 24 april van 09.00 tot 12.00 uur in gemeenschapshuis De Brink, Sint Antoniusplein 7, 5466 PE Eerde. Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen, o.a. van supermarktacties, maar ook voor ansichtkaarten, lucifermerken, markclips, munten, bidprentjes, jokers, pins, postzegels, speelkaarten, pennen, sigarenbanden, suikerzakjes, sleutelhangers, stripboeken, speldjes, theezakjes, winkelwagenmunten en nog veel meer kunt u op de verzamelbeurs goed slagen. De entree van de verzamelbeurs is € 1,50 voor volwassenen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant