Afbeelding

‘Pop-Up Theater tijdens Schijndel UIT de KUNST’

Cultuur 803 keer gelezen

SCHIJNDEL | Zes weken lang staat Schijndel in het teken van diverse kunst- en cultuuruitingen tijdens Schijndel UIT de KUNST. Met zijn rijke historie en diverse succesvolle theatergezelschappen en clubs, is theater een onmisbaar onderdeel van dit evenement, zowel voor het trouwe publiek als voor nieuwe bezoekers. 

Naast Has en Jas maken ook de Gezusters de Groot hun terugkeer naar Schijndel. In combinatie met ‘Expeditie Sleutjes Spook’, een heropleving van de legende, komt geschiedenis op een humoristische manier tot leven en kunnen ook jongere generaties op speelse wijze kennismaken met dit stukje Schijndelse historie.

Straattheater op de weekmarkt
Op zaterdag 20 april zijn HAS en JAS te vinden bij de opening van Schijndel UIT de KUNST om 16:00 uur bij Tramhuys Schijndel.

Op zaterdag 11 mei voeren ze hun pop-up straattheater op vanuit een marktkraam voor het Raadhuis, op de weekmarkt. Kom langs met uw oude spullen en prullaria en laat ze taxeren, tentoonstellen en bekritiseren door deze authentieke critici. Verkoop, ruilhandel en taxatie worden aangeboden.

Op zaterdag 18 mei en zaterdag 25 mei zullen de Gezusters de Groot ook aanwezig zijn vanuit een marktkraam. Kunstverkoop en herinneringen ophalen voor het goede doel. Deze drie vrijgezelle dames, destijds hippe ondernemers met een fourniturenzaak, verkopen speciaal voor stichting Dichterbij Uniek kunst en creaties.

“Bekijk de website voor alle details en starttijden. Kom gezellig langs en geniet van de voorstellingen! Met Expeditie Sleutjes Spook; fietstocht in het Moederdag-weekend, wordt het weer een dolle boel”, aldus de organisatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant