Fiets jij mee?
Fiets jij mee?

Live & Ride: toertocht voor iedereen, óók nog eens voor het goede doel

Algemeen 689 keer gelezen

Live & Ride: toertocht voor iedereen, óók nog eens voor het goede doel

SCHIJNDEL | Het weer wordt beter en dan komen de bekende kriebels opzetten. De kriebels om de fiets te pakken en eropuit te trekken. De Hel van Schijndel – voortaan bekend onder de naam Live & Ride – speelt daar perfect op in. Op 21 april wordt wederom het fietsevenement gehouden. Niet alleen voor de racefietsers, maar voor álle liefhebbers.

In samenwerking met wielervereniging Gerry van Gerwen zijn er drie prachtige routes gemaakt van 30, 60 en 100 kilometer. Of je nu met de elektrische fiets wil gaan, met je ligfiets, mountainbike, bakfiets, driewieler, of racefiets, voor iedereen ligt het asfalt klaar. Deze vijfde editie van Live & Ride heeft ook nog eens een heel belangrijk gemeenschappelijk doel: trappen voor sterke longen en een versnelling in onderzoek teweegbrengen naar de oorzaken van Pulmonale Hypertensie (PH). Hart voor Longen is het goede doel dat dit jaar gekoppeld is aan het fietsevenement van Mutsaars Bikes. Iedereen die wil, krijgt de kans om op de dag zelf te doneren. “Alles is vrijblijvend, maar we hopen natuurlijk op een mooie opbrengst”, vertelt organisator Sabine Mutsaars enthousiast.

Den Ouden Groep en het Tramhuys
Twee Schijndelse bedrijven die erg betrokken zijn bij dit evenement zijn de Den Ouden Groep en het Tramhuys. Bij de horecazaak wordt een pauze gehouden, maar het zal ook het eindstation zijn. Ronald Mutsaars: “Dat wordt een gezellige boel daar! Na de rit kan iedereen daar samenkomen om na te praten. Er wordt voor muziek gezorgd en natuurlijk voor een natje en een droogje!” Er zullen ook veel mensen aanwezig zijn van de Den Ouden Groep. Het bedrijf is altijd bezig met zijn mensen om gezond en maatschappelijk bezig te zijn. Daarom fietsen ze met een flinke club mee om het evenement te ondersteunen.

Scoor nu je ticket(s)
Voor meer informatie over de routes, de starttijden en het programma kun je kijken op www.mutsaarsbikes.nl/hel-van-schijndel Via de QR in dit bericht kom je direct bij de kaartverkoop!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant