Bedrijvengids

Carwash Schijndel

Voel je welkom in onze wasstraat en houdt hiermee jouw auto en lak in topconditie!

Jouw auto wordt bij ons geheel veilig en met uiterste zorg gewassen en dat in slechts 6 minuten tijd. We maken gebruik van textiele borstels welke zacht zijn voor de autolak maar krachtig in hun werken en deze zorgen dan ook voor een streeploos eindresultaat. Door het gebruik van biologisch afbreekbare shampoos, gerecycled water en osmosewater ontstaat een super schoon resultaat en een vlekvrije droging. Hierdoor kun je in korte tijd met een fijn gevoel en een verzorgde auto je weg vervolgen naar de volgende bestemming. Hierbij hopen wij je een totaalbeleving te geven, zowel door de lichteffecten als door onze vakkundige medewerkers die je hartelijk ontvangen, begeleiden en klaar staan voor al je vragen!

Wanneer je kiest voor een programma in onze wasstraat kun je gebruik maken van ons gratis overdekte stofzuigerplein. Hier kun je op één van de 17 ruime stofzuigplekken gebruik maken van alle gemakken voor het reinigen van de binnenkant van jouw auto. Denk hierbij aan krachtige stofzuigers, de mattenborstels als ook de luchtspuitjes voor het schoonblazen van het dashboard en de bandenpompen. Daarnaast zijn er nog diverse producten te koop zoals kannetjes ruitenvloeistof, speciale doeken en sprays van onder andere Stipt en voor de finishing touch verschillende heerlijke autoparfums. Tijdens het schoonmaken kun je genieten van een gratis kopje koffie. De wasstraat is 7 dagen per week geopend, kijk voor de actuele tijden op onze website.

Ervaar de snelheid en het gemak, kom snel eens langs!

Liever zelf je auto wassen? Ook dat is mogelijk in één van de vier wasboxen die gevestigd zijn aan de buitenkant van het pand. Ook deze zijn voorzien van alle gemakken waardoor je zelf hoe je jouw auto wast en zo uitgebreid als je zelf wil. De wasboxen worden geactiveerd door zowel muntinworp, door onze waspas als door contactloos betalen. De wasboxen zijn 24 uur per dag geopen, 7 dagen per week.

Altijd op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor ons vriendenprogramma! Hier ontvang je regelmatig leuke vouchers waarmee je kunt wassen met korting en blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes.

Ook voor de zakelijke wassers hebben wij diverse mogelijkheden zoals wassen op kenteken, zakelijke waspassen of wassen op rekening. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Carwash Schijndel

Nieuwe Eerdsebaan 2

5482Vs Schijndel

Tel 06-51877951

Maandag            0800-2000 u

Dinsdag              0800-2000 u

Woensdag          0800-2000 u

Donderdag         0800-2000 u

Vrijdag                0800-2000 u

Zaterdag             0800-1800 u

Zondag                0900-1800 u

Onze wasboxen zijn 7 dagen in de week 24 uur geopend