Bedrijvengids

Voets en Donkers Koeltechniek en Luchtbehandeling

 

Dynamisch & innovatief
Voets & Donkers is een dynamische, innovatieve en groeiende organisatie, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van koelinstallaties en luchtbehandelingssystemen. Met ruim 50 medewerkers werken we iedere dag vanuit twee locaties in Nederland voor een verscheidenheid aan klanten, waaronder vele grote spelers in de zuivel- en voedselverwerking. Daarnaast zijn wij actief in onder andere de tuin-/kassenbouw, farmaceutische industrie, distributiesector en hightech machinebouw.

Al ruim 55 jaar ervaring
Ons bedrijf is in 1963 opgericht, en we kunnen dan ook bogen op een jarenlange ervaring en expertise in het vakgebied. Daarnaast beschikken wij uiteraard over de benodigde certificeringen en erkenningen: we zijn ISO-9001:2008-gecertificeerd en dragen de keurmerken van VCA, CE, PED Normal en f-gassen via NVKL (Dekra).

Voets & Donkers staat voor:
Oplossingen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid
Een oplossing op maat, voor zowel multinationals als eenmanszaken
Innovatie en vernieuwing: wij gaan uw uitdaging graag aan
Laagdrempelig contact en korte lijnen

VND Technical Services biedt een landelijke dekking en kan u indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen in de week helpen. Lees meer over onze service op de website van VND Technical Services!

Contactgegevens

Voets en Donkers Koeltechniek en Luchtbehandeling

Nobelweg 8

5482 NN Schijndel

Tel 073-5492911