evenementen SvS
evenementen SvS Foto: evenementen SVS

Keezen bij RKSV Schijndel

vrijdag 7 juni 2024 19:30 tot 23:30

SCHIJNDEL | Op vrijdag 7 juni organiseert de Evenementen Commissie bij RKSV Schijndel de Keezen ranking. Iedere maand zijn er ook dagprijzen te winnen.

Voor wie van het spelletje keezen houdt organiseert de Evenementen Commissie van RKSV Schijndel een gezellige Keezavond in de kantine van de voetbalvereniging. Vanaf 18.00 uur kun je hier terecht om je aan te melden. Dit kan tot 19.00 uur. Hierna zullen er vanaf 19.30 5 rondes gespeeld gaan worden van maximaal 45 minuten. Na deze 5 rondes, van maximaal 45 minuten, zal de stand worden opgemaakt en zijn er prijzen voor de drie beste teams. 

Deelname kost €5,- per persoon. Tijdens de avond zal er ook een loterij worden gehouden. De opbrengst van deze Keez avonden komt geheel ten goede aan de jeugd van RKSV Schijndel.

Vooraf inschrijven

Vooraf inschrijven kan bij: Carlo van de Burgt  Mozartstraat 37 Schijndel e-mail: cvandeburgt@kpnmail.nl Tel: 06-51397812. Individueel inschrijven is ook mogelijk, de organisatie zoekt dan een spelpartner voor u.

evenementen SvS
<p>Keezen bij RKSV Schijndel</p>

Locatie