Een eerdere editie van de Lentemarkt. Foto: Pascal van Oers
Een eerdere editie van de Lentemarkt. Foto: Pascal van Oers Foto: Pascal van Oers

Lentemarkt

zondag 5 mei 2024 11:00 tot 16:00

SCHIJNDEL | Het duurt nog lang voordat het lente is, maar achter de schermen wordt door de organisatie hard gewerkt aan alle voorbereidingen voor de Lentemarkt 2024. De Lentemarkt is uit zijn jasje gegroeid en gaat verhuizen naar het Jansenpark in Schijndel.

“De Lentemarkt is een markt zonder winstoogmerk en deze biedt een podium aan alle hobbyisten uit de Meierijstad die graag hun producten willen verkopen. Hier is geen sprake van commerciële verkoop. De markt zal plaats vinden op 5 mei 2024 van 11.00 – 16.00 uur. Het terras van café De Sok zal die middag open zijn. Ook in 2024 zijn kinderen welkom om gratis hun eigen gemaakte spullen te verkopen”, aldus de organisatie.

Heel Meierijstad bakt
Naast de lentemarkt komt er een nieuwe activiteit ‘Heel Meierijstad bakt’. “Hobbybakkers kunnen hun lekkerste en mooiste taart brengen. Een jury beoordeelt de taarten, vervolgens kunnen bezoekers op het terras genieten van een kop koffie/thee met een heerlijk stukje taart erbij.Voor informatie en Inschrijving over huur van een kraam of deelname aan “Heel Meierijstad bakt” mail naar: lentemarkt@ziggo.nl“, laat de organisatie trots weten.

Oproep
Om de Lentemarkt te kunnen organiseren is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die op 5 mei de zeilen op de kramen willen plaatsen.

Locatie