Afbeelding
Foto:

Kunstexpositie cursisten Studio Hooi

zondag 19 mei 2024 13:00 tot 16:30

WIJBOSCH | In het pinksterweekend kunt u in Wijbosch gaan kijken naar kunstwerken gemaakt door cursisten van creatief atelier: Studio Hooi. Zij laten in de Anna kapel van Laverhof graag zien wat ze afgelopen jaar hebben gemaakt.

Bij Studio Hooi maken mensen kunst onder begeleiding van kunstenares Petra Thoen. Men werkt er in verschillende technieken namelijk: tekenen, schilderen en keramiek. Beginners of gevorderden, iedereen werkt in de cursus aan zijn/haar eigen werken in eigen tempo. Volgens Petra is dit de reden: “Mijn atelier is kleinschalig, we zijn nooit met meer dan 8 personen tijdens de cursus. De mensen die er komen willen zich graag ontwikkelen in hun eigen stijl, zonder een afgekaderde richting in te moeten. Daarom bied ik ze verschillende technieken aan zodat ze niet beperkt zijn in het uiten van hun kunst en begeleid ik ze persoonlijk in hun traject, zodat de uitkomst van hun werken bij ze past”.

Het resultaat is dus een zeer gevarieerde expositie waarin men werken kan bewonderen en zich laten inspireren. Zet het dus zeker in uw agenda, ook ideaal als tussenstop tijdens uw wandel- of fietstocht of onderdeel van uw bezoeken aan de deelnemers van Schijndel uit de Kunst. 

De expositie is geopend op zaterdag 18 en zondag 19 mei van 13 tot 16.30u. Op zaterdag vindt er om 13.30u een gezellige opening plaats samen met de exposanten. Iedereen is van harte welkom hierbij te zijn en een drankje te komen nuttigen. Het adres is: Eerdsebaan 1A, de Anna kapel kunt u bereiken via de receptie van Laverhof.

Locatie