Een eerder concert van Vita Nuova.
Een eerder concert van Vita Nuova. Foto: Bas Ulehake

Voorjaarsconcert gemengd zangkoor Vita Nuova

zondag 21 april 2024 14:00

SCHIJNDEL | Komende zondag, op 21 april, belooft het een muzikaal hoogtepunt te worden met het Voorjaarsconcert van het gemengd zangkoor Vita Nuova. Onder leiding van dirigent Wil Sep zal het koor een prachtige selectie van gospelsongs en negro-spirituals ten gehore brengen, vol energie en emotie.

Het belooft een gevarieerd en sfeervol programma te worden, waarbij het koor de uitdaging aangaat om deze muziekstukken vierstemmig en a-capella te vertolken. Een ware traktatie voor de oren, vol krachtige harmonieën en meeslepende melodieën.

Het concert vindt plaats in het Gasthuis, gelegen aan Lidwinahof 70 te Schijndel. De deuren gaan open om 14.00 uur en de toegang is geheel gratis. Het koor kijkt er naar uit om u te verwelkomen en samen te genieten van een middag vol prachtige muziek.

Locatie