Hanna Bervoets
Hanna Bervoets Foto: Merlijn Doomernik

Tussen de Regels: Hanna Bervoets

donderdag 18 april 2024 20:00 tot 22:00

SCHIJNDEL | In Bibliotheek Schijndel is donderdag 18 april om 20.00 uur een schrijversbezoek van Hanna Bervoets. Centraal staat haar laatste boek Leer me alles wat je weet dat eind vorig jaar verscheen.

Leer me alles wat je weet is de negende roman van Hanna Bervoets. In het boek vertelt hoofdpersoon Jodie het levensverhaal van haar geliefde Daniel, die mensen met medische klachten helpt om de juiste diagnose te krijgen. Leer me alles wat je weet is volgens de uitgeverij ‘een indringende liefdesgeschiedenis, een familieroman zonder bloedverwanten en het verhaal van een tijdperk’.

Over de schrijfster
Hanna Bervoets (1984) is een van de avontuurlijkste schrijvers van Nederland. Haar romans, scenario’s, essays en columns getuigen van een totaal eigen en originele visie op de cultuur en gaan vaak over de effecten van het gebruik van nieuwe technologieën. Voor haar werk ontving ze niet alleen veel lof, maar ook de nodige prijzen. In 2021 schreef Bervoets het boekenweekgeschenk Wat wij zagen. Hanna Bervoets wordt op 18 april geïnterviewd door Karin Migchels. Zij is docent Nederlands aan het Elde College in Schijndel.

Kaarten
Kaarten voor de lezing zijn €10,-. Leden van de bibliotheek en CJP-leden betalen €7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via nobb.op-shop.nl en bij alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Bekijk ook de speciale themapagina met alle schrijvers van Tussen de Regels.

Locatie