Afbeelding
Foto:

Kabouterdagen

zaterdag 13 april 2024 10:00

SCHIJNDEL | Kabouter Voetbal bij Schijndel/DE WIT biedt de allerkleinsten de kans om op een speelse manier kennis te maken met voetbal. Is uw kind tussen de 4 en 7 jaar oud? Dan kan hij of zij zich aansluiten bij kaboutervoetbal van Schijndel/DE WIT Plezier staat voorop.

Op de zaterdagochtenden bij Schijndel/DE WIT kunnen de voetballertjes op het terrein aan het Zuideinderpark op een ontspannen manier de basisbeginselen van het voetbal onder de knie krijgen. Men richt zich op schieten, aannemen, dribbelen, passen en penalty’s, alles op een speelse manier met leuke voetbalspelletjes. De training wordt geleid door Christel, met assistentie van enkele spelers van het eerste elftal en dameselftal van RKSV Schijndel/De Wit. Daarnaast worden ook enkele jeugdspelers bij de activiteiten betrokken.

Al met al ontzettend leuke en sportieve zaterdagen waarop uw kind kennismaakt met voetbal. Op de derde zaterdag, 20 april, komt mascotte Scotty ook langs om te zien wat er allemaal geleerd is.

Start kaboutervoetbal 
Op zaterdag 6 april begint het kaboutervoetbal voor de allerkleinsten, onder de begeleiding van Christel van den Brand. De activiteit vindt plaats op het voetbalterrein van Schijndel/DE WIT, gelegen aan Rooiseheide 20 in Schijndel. De aanvang is om 10.00 uur. Deelname is gratis. Je kunt je zoon of dochter aanmelden bij de onderstaande persoon, inclusief naam en leeftijd.

(Sport)kleding
Het is wenselijk dat de kinderen in sportkleding op de training verschijnen, aangepast aan de weersomstandigheden. Liever een aantal laagjes, dan een (te) dikke trui.

Foto’s
Tijdens de trainingen worden mooie foto’s gemaakt. Als u niet wilt dat er van uw kind actiebeelden worden gemaakt dan kunt u dit kenbaar maken bij Christel van den Brand. De organisatie respecteert ieders keuze en houdt hier rekening mee.

Informatie
Mocht er iets onduidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met: Christel van den Brand (06-41182457) c.vandenbrand@sbaflex.nl 

Locatie