Doublet jeu de boules toernooi
Doublet jeu de boules toernooi Foto: Lars van Nieuwburg

Muntenboulen bij PV Wij Liggen

zondag 8 december 14:00 - 17:00

SCHIJNDEL | Op zondag 14 april is het weer zover, Muntenboulen bij PV Wij Liggen staat weer op het programma. Vanaf 13:00 uur zijn de deuren geopend voor aanmeldingen en om 13:30 uur gaat het spektakel van start.

Bij dit evenement kunnen zowel teams van twee personen als individuele spelers meespelen. Voor degenen die solo komen naar de club, is er geen reden tot zorgen, want zij worden ter plekke gekoppeld aan een andere speler voor de dag. Zo staat gezelligheid voorop en is iedereen verzekerd van een leuke dag vol petanque.

Tijdens Muntenboulen worden er drie partijen gespeeld in een onderlinge competitie. Elke winstpartij levert de beide winnaars een consumptiemunt op, wat de term ‘Muntenboulen’ verklaart. Deelname staat open voor mensen van alle leeftijden en de kosten bedragen slechts 3 euro voor de hele middag.

Of het nu regent of de zon schijnt, het spel gaat altijd door. Bij slecht weer wordt er binnen gespeeld, maar bij mooi weer kunnen de deelnemers genieten van het zonnetje tijdens hun potje petanque.

“Iedere tweede zondag van de maand is iedereen weer van harte welkom. PV Wij Liggen staat garant voor een gezellige en sportieve middag, waarbij het samenzijn en het plezier in het spel centraal staan. Dus pak je petanque-ballen en kom langs voor een onvergetelijke dag”, aldus de organisatie.

Locatie