Afbeelding
Foto:

Finale Keezen bij RKSV Schijndel

vrijdag 13 december 2024 19:30 tot 23:45

SCHIJNDEL | Op vrijdag 13 december organiseert de Evenementen Commissie bij RKSV Schijndel de finale avond Keezen waarbij een ranking prijs zal worden uitgereikt aan het best Spelende Team 2024 over 8 wedstrijden.

Voor wie van het spelletje keezen houdt organiseert de Evenementen Commissie van RKSV Schijndel een gezellige Keezavond in de kantine van de voetbalvereniging. Vanaf 18.00 uur kun je hier terecht om je aan te melden. Dit kan tot 19.00 uur. Hierna zullen er vanaf 19.30 5 rondes gespeeld gaan worden van maximaal 45 minuten. Na deze 5 rondes, van maximaal 45 minuten, zal de stand worden opgemaakt en zijn er prijzen voor de drie beste teams.

Deelname kost €5,- per persoon. Tijdens de avond zal er ook een loterij worden gehouden. De opbrengst van deze Keez avonden komt geheel ten goede aan de jeugd van RKSV Schijndel.

Vooraf inschrijven
Vooraf inschrijven kan bij: Carlo van de Burgt Mozartstraat 37 Schijndel e-mail: cvandeburgt@kpnmail.nl Tel: 06-51397812

Individueel inschrijven is ook mogelijk, de organisatie zoekt dan een spelpartner voor u.

Locatie