RAADhuis aan de markt in Schijndel
RAADhuis aan de markt in Schijndel Foto: Tom Hellings

EverAfterPrint - Illustreren voor boeken: De Cover

donderdag 8 juni 2023 19:30 tot 21:00

SCHIJNDEL | In deze workshop zullen Cindy (schrijver) en Renée (illustrator) uitleggen hoe zij het illusteren van boeken aanpakken. Tijdens de workshop ga je ook zelf aan de slag met een illustratie. Spreekt je dit aan, schrijf je dan snel in via museum@meierijstad.nl

Datum: donderdag 08 juni, 2023 van 19:30 tot 21:00
Locatie: RAADhuis Schijndel

Workshop Illustreren voor boeken: De Cover

Hoe vaak heb jij een boek opgepakt vanwege de cover? Waarschijnlijk vaak! Covers zijn stiekem best belangrijk. Ze kunnen écht een boek verkopen. Maar waar moet je op letten als je een cover ontwerpt? In deze workshop zullen Cindy (schrijver) en Renée (illustrator) uitleggen hoe zij het aanpakken. Want na 5 jaar ervaring hebben ze meer dan genoeg tips!

EverAfterPrint

Cindy en Renée, een schrijver en illustrator,  hebben samen inmiddels zes Young Adult boeken uitgegeven onder de naam EverAfterPrint. Ze zijn gefocust op het vertellen van diverse verhalen. Want ze vinden dat iedereen een held mag zijn! Ze hebben verschillende genres uitgegeven: fantasy, paranormaal en supernatural. Allemaal met een vleugje (of een flinke scheut) magie dus! Deze activiteit wordt georganiseerd door kunstcollectie Meierijstad en de Bibliotheek Meierijstad https:// www.kunstcollectiemeierijstad.nl

Toegang voor deze avond kost 5 euro en kan bij aanvang van de workshop per pin voldaan worden.

Locatie