Afbeelding

Voorjaarswandeling voor hondenliefhebbers

zaterdag 1 april 2023 9:30 tot 12:00

Zin in een heerlijke voorjaarswandeling?

SCHIJNDEL | Op zaterdag 1 april is er een leuke en bijzondere wandeling gepland. Voor deze wandeling een route uitgestippeld van ongeveer 8 KM (deze kan evt worden ingekort). 

Bijzonder aan deze wandeling is dat we een tussenstop maken bij Heempark “De Blekert. Op het Heempark staat een nostalgische blokhut, waar natuurlijk wat lekkers voor alle wandelaars klaarstaat.

Kom lekker tot rust en geniet van wat deze natuurtuin, met salamanderpoel en vleermuizen-kelder, te bieden heeft. Via de bossen van de heemtuin wordt de route vervolgd. Leuk en leerzaam voor jong en oud!

Handig om te weten:

Het start- en eindpunt is Smulders Diervoeders en Dierbenodigdheden (Loosbraak 30, 5482 TZ Schijndel ). Hoe laat je begint aan deze wandeling en met wie je loopt, mag je zelf bepalen.Tussen 9:30u en 12:00 uur kun je in de winkel gratis een Doggybag halen met alle benodigdheden voor deze wandeling. De heemtuin is geopend van 10:00 – 14:00. Karin Smulders hoort graag of je meedoet en met hoeveel personen en honden je gaat wandelen. Geen hond? Geen probleem! Ook dan kan je natuurlijk meedoen aan deze wandeling.

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: karin@smulders-diervoeders.nl, dit kan tot en met 31 maart. Aanmelden mag natuurlijk ook in de winkel.

Leuk als je meedoet!        


Heempark de Blekert

Locatie