Karsten van Asdonk
Karsten van Asdonk Foto:

Lezing ‘Vrije energie in overvloed’

zondag 26 maart 2023 13:30

SCHIJNDEL | De huidige energietransitie wordt gekenmerkt door prijzen die de pan uit stijgen, energiebedrijven die megawinsten boeken en ‘duurzame’ technologieën die op nieuwe manieren de natuur schade toebrengen. We wíllen wel van fossiele brandstoffen af, maar we blijven er toch nog decennia aan geketend. En dat terwijl er al lang daadwerkelijke oplossingen voor het energievraagstuk bestaan. Technologieën die ter plekke een overvloed aan energie kunnen opwekken. De energie wordt gewonnen uit een veld van energie dat in de kwantumfysica ‘nulpuntsenergie’ wordt genoemd. Dit is vrije energie: energie vrij van beperking, vrij van vervuiling en vrij van macht.

Zondag 26 maart neemt Karsten van Asdonk je mee in de wereld van vrije energie, de natuurkunde erachter, waarom het zo onbekend is en waarom ons bewustzijn een cruciale rol speelt. Ook is er de mogelijkheid om naderhand zijn nieuwe boek ‘Energie in Overvloed’ (gesigneerd) te kopen.
Wanneer: Zo 26 maart 13.30 uur in Schijndel.

Interesse voor deze lezing in Schijndel? Meld je aan via: lezingenschijndel@gmail.com