Afbeelding
Foto:

Kennismakingslessen Neptunus ’58

zaterdag 25 maart 2023 14:45 t/m 17:45

SCHIJNDEL | Ben jij een echte waterrat en kan je geen genoeg krijgen van lekker zwemmen in het water? Dan is Zwem- en waterpolovereniging Neptunus ’58 iets voor jou. Op zaterdag 25 maart organiseert Neptunus ’58 een zwemmiddag waarbij je gratis kunt kennismaken met de verschillende afdelingen van de vereniging.

Maak kennis met ster- en zwemvaardigheidszwemmen, synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen en zwemmend redden. Deze lessen zijn voor iedereen met minstens zwemdiploma A, van jong tot oud. De middag duurt van 14.45 uur tot 17.45 uur in Zwembad De Molen Hey aan de Avantilaan in Schijndel. We starten met de kennismakingslessen en eindigen met vrij zwemmen. Lijkt het je leuk om kennis te maken met de diverse afdelingen binnen Neptunus ‘58? Dan kan dat deze middag. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Zwemclubneptunus58@gmail.com met daarin je naam en leeftijd. Tot dan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen Neptunus ’58? Kijk dan op www.neptunus58.nl. Ook voor oudere zwemmers (ouders, grootouders) zijn er volop mogelijkheden.

Locatie