Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Klompenklets van Net Nie

zaterdag 28 januari 2023 19:00

SCHIJNDEL | Carnavalsclub Net Nie organiseert dit jaar voor de 14e keer Klompenklets; een gezellige avond –en/of middag met diverse bekende Tonpraoters! Na de speciale editie van vorig jaar vanwege tijdens de Schijndelse Oranjeweek, zijn de met Klompenklets komend jaar weer vertrouwd in Cultureel Centrum De Vink in Schijndel. Ook dit jaar zijn weer bijzondere gasten uitgenodigd! Wie dit zijn, is nog even geheim. Wat u kunt verwachten? Er zijn zes optredens, mét een Schijndelse tonpraoter! Kletsen, onzinnig praten, bazelen, zwammen, apekool verkopen, uit de nekharen lullen, onzin verkopen… Het wordt in ieder geval weer een lachen, gieren en brullen en een feest om bij te zijn.

Kaartverkoop startte 17 december met een mystery guest. Het feest start op vrijdagavond 27 januari (zaal open om 19 uur), zaterdagavond 28 januari (zaal open om 19 uur) en zondagmiddag 29 januari 2023 (zaal open om 14 uur) in Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel. Kaarten zijn te koop bij Tabaktief Jan van Roessel aan de Hoofdstraat 95 in Schijndel. Omdat vele kosten al zijn gestegen, hebben ze de kaarten op € 11,- per stuk gehouden.

Locatie