Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Open Doek - openlucht filmfestival

zaterdag 27 augustus 2022 21:30

SCHIJNDEL | Een nieuwe editie van “Open Doek” in 2022. Na 2 jaar waarin het onmogelijk was om het evenement te organiseren, zal nu op 27 augustus weer een film in de open lucht te zien zijn op het plein voor ‘t Spectrum. De film die dan te zien is: “Au bout des doigts”.

De film zal vanaf 21.30 uur te zien zijn. Bij slecht weer vertoning in de pleinzaal van ‘t Spectrum.

Film omschrijving

De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet.

Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter al snel hoe getalenteerd Mathieu is en heeft grotere plannen voor hem in het vizier…


Locatie

  • SCC 't Spectrum

    Steeg 9
    5482WN Schijndel