Afbeelding
Foto: Pascal van Oers

Open dag Zorghoeve ‘t Binnenveld

zaterdag 27 augustus 2022 10:30 t/m 16:00

SCHIJNDEL | Zorghoeve ‘t Binnenveld bestaat 15 jaar, alle reden voor een feestje. Dit zal gaan plaatsvinden op 27 augustus in de vorm van een open dag waarbij iedereen welkom is om de Zorghoeve te bezoeken. Tijdens de open dag kunt u kennis maken met de zorghoeve en kunt u zien hoe mensen met een zorgvraag worden opgevangen en ondersteund om het dagelijkse leven te veraangenamen ondanks de mogelijke beperkingen waar cliënten mee te kampen hebben.

U kunt door cliënten gemaakte producten kopen (alleen contant), jong en oud kunnen deelnemen aan diverse activiteiten welke mede worden georganiseerd door  ”Terug in dun ted” en natuurlijk wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

U kunt de open dag bezoeken tussen 10.30 uur en 16.00 uur.

Locatie

  • Zorgboerderij 't Binnenveld

    Boxtelseweg 5
    5481VE Schijndel