Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Zeskamp Schijndel

zaterdag 4 juni 2022 9:00 t/m zondag 5 juni 23:59

SCHIJNDEL | Op zaterdag 4 en zondag 5 juni zal Zeskamp Schijndel gaan plaatsvinden op sportpark de Molenheide. Op zaterdag 4 juni zal de zeskamp voor de jeugd (5 t/m 16 jaar) plaatsvinden, op zondag 5 juni zal de grote zeskamp gehouden worden voor volwassenen (16 jaar en ouder).

Al vele jaren wordt op het terrein van SV Avanti’31 een zeskamp georganiseerd voor jong en oud en dat zal ook dit jaar gaan gebeuren. Er wordt fanatiek gestreden tijdens de spellen en de playbackavond. Het zal weer een gezellige happening worden. Want gezelligheid staat voorop. 

Het inschrijven loopt al een tijdje, maar wil je nog ben doen zorg dan dat je er snel bij bent: https://bit.ly/3vOMplN

Locatie

  • Sportpark de Molenheide

    Avantilaan 2
    5482RE Schijndel