De kerk in Eerde.
De kerk in Eerde. Foto: Bas Ulehake

Eerdse Midzomernacht Quiz

zaterdag 25 juni 2022 16:00

EERDE | De Eerdse Midzomernacht Quiz is een quiz voor de echte liefhebber. De Quiz zal namelijk starten op zaterdag 25 juni 16.00 uur en eindigen op zondag 26 juni om 16.00 uur. Aansluitend op de quiz zal op zondag ook meteen de prijsuitreiking gaan plaatsvinden.

Nu de coronamaatregelen zo goed als allemaal gaan verdwijnen is de organisatie voor de quiz opgestart en kan er ingeschreven gaan worden. Indien je als team al eerder hebt ingeschreven, dan zal je teamcaptain een mail ontvangen vanuit de organisatie met de vraag of de inschrijving gehandhaafd kan blijven. Heb je je nog niet ingeschreven dan kun je dat nu alsnog doen. Stuur hiervoor een mail naar: quizeerde@hotmail.com De organisatie zal je dan een inschrijvingsformulier mailen. Inschrijving van een team kost €25,-. In een team mogen maximaal 24 leden deelnemen. Natuurlijk mag je tijdens de quiz best met een groter team aan de slag gaan maar de openbare opdrachten, de opdrachten die gezamenlijk uitgevoerd worden, mogen alleen door een ingeschreven deelnemer worden gedaan. Heb je beduidend meer personen dan 24 in je team dan is het advies om er twee teams van te maken. De ervaring van de vorige keren is dat je niet perse een heel groot team hoeft te hebben om hoge ogen te kunnen gooien. Het minimum van 10 personen is wel noodzakelijk.

Thema
De organisatie heeft voor deze quiz gekozen voor het thema “film en TV”. Om dit thema heen mag je weer allerlei denk- en doe-opdrachten verwachten. Je creativiteit, kennis en doorzettingsvermogen zullen volop op de proef worden gesteld.

Locatie