Band on the Rock(s)
Band on the Rock(s) Foto:

Band on the Rock(s)

zaterdag 18 juni 2022 20:00 t/m 23:30

Op zaterdag 18 wordt ‘t Spectrum Schijndel omgetoverd tot een ware rocktempel. De drumfanfare van Harmonie St. Cecilia Schijndel en Pokey & the Headlights (inclusief twee gastzangers) hebben namelijk een spetterend programma voorbereid.

Het hele concert staat in het teken van rockmuziek. Zowel oude als nieuwe hits komen voorbij. Denk hierbij aan ‘golden oldies’ als Joe Cocker, the Golden Earring en Elvis Presley maar ook aan Anouk en Lady Gaga. En natuurlijk kan Queen niet ontbreken.

Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Pokey and the Headlights. Deze Schijndelse coverband rockt, rollt en swingt. Dit in combinatie met de Drumfanfare zorgt gegarandeerd voor een veelzijdige en muzikale avond!

Kaarten zijn voor €10,- (incl. één consumptiebon) te koop via de website www.st-cecilia-schijndel.nl. Het concert op 18 juni start om 20:00.

Locatie

  • SCC 't Spectrum

    Steeg 9
    5482WN Schijndel