Afbeelding
Foto: Wiek van Lieshout

Vrijwilligersmarkt

vrijdag 25 november 2022 11:00 t/m 13:00

SCHIJNDEL | Op 24 en 25 november organiseren de vrijwilligerspunten van Gemeente Meierijstad een vrijwilligersmarkt in Het Gasthuis. Op deze vrijwilligersmarkt presenteren de vrijwilligersorganisaties van ONS Welzijn en Welzijn De Meierij hun organisatie aan iedereen die interesse heeft in het doen van vrijwilligerswerk. Welzijn De Meierij en ONS Welzijn werken samen in Coöperatie Sociaal Werk Meierijstad. 

Voor wie?

 Ben je een student en opzoek zijn naar ervaringsplaats voor enkele uurtjes per week? Wil je graag iets voor anderen betekenen, maar weet je niet goed welke weg te bewandelen? Of zit je zonder werk en wil je door middel van vrijwilligerswerk ervaring opdoen? Iedereen met interesse in vrijwilligerswerk is welkom om langs te komen!  

Wanneer en waar? 

Donderdag 24 november 11:00 – 13:00 uur in Wijkgebouw de Spil, de Bunders 5 in Veghel.

Vrijdag 25 november 11:00 – 13:00 uur in het Gasthuis, Lidwinahof 70 in Schijndel. 


Locatie