Biowalking
Biowalking Foto:

Biowalking, gezond wandelen in de natuur

vrijdag 14 oktober 2022 10:00

MEIERIJSTAD | Op vrijdag 16 september start een nieuwe serie Biowalking, vier maandelijkse wandelingen in de natuur voor mensen met diabetes type 2, COPD of met (verhoogd risico op) hart- en vaatziekten. De wandelingen, georganiseerd door IVN Sint-Oedenrode, zijn met begeleiding van een zorgverlener en een IVN-natuurgids. Dit najaar wordt gelopen vanaf de molen in Eerde (september en november) en De Schaapskooi in Schijndel (oktober en december). 

Wandelen in de natuur is gezond en ontspannend voor het lichaam. Al wandelend beantwoordt de zorgverlener vragen rondom voeding, beweging of medicijngebruik. De IVN-gidsen delen leuke weetjes en hun enthousiasme over de natuur onderweg. De wandelingen duren 1,5 uur. Kosten vier wandelingen € 10. We sluiten af met koffie of thee. Vrijdag 16 september starten we om 10.00 uur bij de molen in Eerde en op 14 oktober vanaf De Schaapskooi in Schijndel. Voor inschrijven: www.guusbeweegtje.nl/biowalk. Meer informatie via biowalking.ivnrooi@gmail.com

Locatie