Afbeelding
Foto:

Middagfilm: Herself

donderdag 13 oktober 2022 14:00

SCHIJNDEL | De Filmclub vertoont filmhuisfilms op verschillende locaties in Schijndel. 13 oktober is een middagfilm te zien in ‘t Spectrum. Om 14.00 uur zal de film starten in de podiumzaal van ‘t Spectrum. Leden van de KBO krijgen korting op de entreeprijs!


Film omschrijving

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huur-traject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen. Vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Door een gul aanbod van een vrouw waarvoor ze schoonmaakt, een gepensioneerd arts (Harriet Walter), heeft die droom een kans van slagen. Zonder enige ervaring, maar met een bijzonder clubje vrienden begint ze aan het avontuur. Tegelijkertijd moet ze ontsnappen aan de greep van haar bezitterige ex-man en hem weghouden van haar en haar meisjes.


Film details


Datum - 13 oktober
Locatie - Podiumzaal ‘t Spectrum
Aanvang - 14:00 uur
Speelduur - 98 minuten
Pauze - Ja
Tickets- https://schijndelfilm.nl/podiumzaal-t-spectrum/herself
Regisseur - Phyllida Lloyd
Acteurs - Clare Dunne, Harriet Walter, Molly McCann, Ruby Rose O’Hara, Conleth Hil, Cathy Belton, Rebecca O’Mara, Ericka Roe, Ian Lloyd Anderson, Sean Duggan, Aaron Lockhart, Anita Petry
Land - Verenigd Koninkrijk
Jaar - 2020
Toegang leden - 6,5 euro
Toegang niet leden - 8,5 euro (KBO 5 euro)
Locatie