Irene op weg naar promotie

GEMONDE | Op een druk bezocht sportpark de Laat trad VV Irene aan in de eerste van twee wedstrijden tegen Molenschot voor promotie naar de Vierde Klasse. Vooraf waren de spelers van Irene middels een aantal filmpjes extra gemotiveerd om er het beste van te maken.

En dat was vanaf minuut 1 te zien. Irene greep Molenschot direct bij de strot en probeerde met goed voetbal al snel het eerste doelpunt te maken. Dit resulteerde in de tiende minuut al in een goal van Rob Groenendaal. Irene bleef hierna met goed voetbal het Molenschot erg lastig maken. Er waren meerdere goede kansen voor Irene om de score verder uit te breiden en één daarvan werd door Arthur Piasecki in de 19e minuut benut. Irene bleef hierna de bovenliggende partij en Molenschot kwam niet aan voetballen toe. In de 40e minuut scoorde Groenendaal zijn tweede. Na de thee was er een agressiever Molenschot dat het op die manier Irene lastig probeerde te maken. Tot grote kansen voor Molenschot leidde dat niet. Irene ging slordig om met de ruimtes die op het veld ontstonden. Toch was het in de 70e minuut Levi van Rooij die een voorzet wist binnen te schieten. Molenschot maakte tien minuten voor tijd de 4-1.Het slotakkoord was voor Yorick de Vos. Hij maakte de 5-1. Volgende week moet Irene in Molenschot het karwei afmaken.