De Molenstraat vanuit de lucht gezien.
De Molenstraat vanuit de lucht gezien. Foto:

Foto Keetels

Het stof is neergedaald na alle coronaperikelen en we zijn zo goed als teruggekeerd naar het oude normaal. Dat voelt bijzonder fijn! Zo mogen we gelukkig weer mensen verwelkomen in onze fotostudio. Het plezier om mensen op hun best en in professioneel licht op de foto te zetten, hebben we enorm gemist. Het doet ons echt goed om ons vak weer te mogen beoefenen.

Daarnaast is de productie van fotocamera's na maandenlange stilstand eindelijk op gang aan het komen. Corona, een tekort aan chips en grondstoffen én uitdagingen met transport hebben lange tijd karig gevulde vitrines als gevolg gehad. Inmiddels glooit er licht aan de horizon. Eind juni hopen we de vitrines te kunnen vullen met hele gave, moderne fotocamera's. Ideaal voor mensen die graag een hobby willen maken van fotografie.

En niet te vergeten: we bieden een nieuwe pasfotoservice aan! Tegenwoordig kunt u namelijk uw rijbewijs digitaal verlengen bij ons. Wij versturen uw pasfoto, met uw rijbewijsnummer en handtekening beveiligd en digitaal naar de RDW. Middels de DigiD-app met ID-check bevestigt u de aanvraag en betaalt u met iDeal uw rijbewijs. Twee werkdagen later haalt u het rijbewijs op bij de gemeente. U hoeft dus niet meer naar de gemeente voor de aanvraag van het rijbewijs. Dat scheelt tijd en moeite!

Niet nieuw, maar wel handig is onze WhatsApp printservice. App foto's naar ons Whatsapp-nummer 06-4460 2771 en vermeld naam, aantallen en formaat bij de bestelling. Binnen het uur liggen de afdrukken voor u klaar – graag gedaan!