Afbeelding
Foto:

Verdubbel uw vakantiegeld bij Autobedrijf Van den Udenhout

‘S-HERTOGENBOSCH | Autobedrijf Van den Udenhout geeft u tot en met 4 juli de unieke kans om uw vakantiegeld te verdubbelen. 

Het ultieme gevoel van vrijheid, dat ervaart u met een eigen auto. Die laat u namelijk gaan en staan waar u maar wilt. Waar rijdt u deze zomer heen? Een eigen auto, dat is mooie bestemming voor uw vakantiegeld. Daarom wordt dat door Van den Udenhout verdubbeld!

Wie tijdens de actieperiode bij het autobedrijf in bijvoorbeeld een splinternieuwe SEAT Ibiza stapt, rijdt voor slechts € 305,- per maand. Hoe dat kan? “Wanneer een klant een deel van ‘t vakantiegeld inlegt (€ 960,-, red.), verdubbelen wij dat. We verrekenen het in de maandelijkse private lease-prijs: en zo profiteert de klant van een prijsverlaging van € 40,- per maand,” legt commercieel directeur Mark Bastiaansen uit. “Dit doen we uiteraard voor al onze voorraadmodellen van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA in de private lease. En wie liever koopt, profiteert nu van € 2.000,- extra premie!” 

De Vakantiegeld Verdubbelaar kan ook worden ingezet voor wie op zoek is naar een jong gebruikte auto óf een nieuwe elektrische (bak)fiets van Kalkhoff of Urban Arrow: leg bij aanschaf van een occasion of elektrische fiets € 250,- in en de inleg wordt verdubbeld naar € 500,- korting! Hetzelfde geldt voor de speciale 75 Editions van Volkswagen Bedrijfswagens: € 1.000,- inleg wordt € 2.000,- korting.

“We verwachten een enorme belangstelling,” voegt Bastiaansen toe. “Mijn advies? Wacht niet te lang. Want voor onze voorraadmodellen geldt: op = op!”