Twan (r) proost met Cees na weer een lange dag wandelen.
Twan (r) proost met Cees na weer een lange dag wandelen. Foto:

Twan Vermeer loopt onvermoeibaar door

SCHIJNDEL | Twan Vermeer is bezig met een tocht van 250 kilometer van Maastricht naar Schijndel om geld in te zamelen voor het Veteranen Search Team (VST). Afgelopen weekend was Twan op de helft van de tocht die hij aankomende zaterdag in Schijndel op de Boschweg af gaat ronden.

Tijdens deze tocht kwam Twan langs vele mooie plekken die Nederland rijk is, maar maakte ook een klein uitstapje via België. “Het uitzicht in de heuvels bij Maastricht was echt prachtig, maar ook het wild, zoals reeën en fazanten die ik onderweg tegen kwam maakt het prachtig om te doen. Maar een bijzonder moment was tijdens een rustpauze toen een vreemde spontaan de portemonnee trok, na het horen van het goede doel,” vertelt de veteraan. Het was de bedoeling dat Twan iedere avond alleen, maar met mascotte Ed de uil zou overnachten in de natuur, maar een vriend van hem vond dat niet zo’n goed plan gezien de weersvoorspellingen. “Mede VST-er Cees heeft mij vier dagen aan het einde van de etappe op en brengt mij de volgende ochtend weer terug naar het startpunt. Hierdoor ben ik wel wat meer uitgerust, en het is ook heel gezellig,” besluit Twan.

Wilt u het VST ook helpen en ondersteunen middels een donatie? Kijk dan op helphetvsthelpen.nl. Twan onthalen kan zaterdag 28 mei rond 15.00u op de Boschweg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding