De Pivo's zitten er warmpjes bij. Foto: Wiek van Lieshout
De Pivo's zitten er warmpjes bij. Foto: Wiek van Lieshout Foto: Wiek van Lieshout

Scouting Schijndel loopt warm voor Hottub

SCHIJNDEL | De pivo's van Scouting Schijndel ging op maandagavond 9 mei en 16 mei weer aan de slag met hun eigen jaarlijkse Hottub. De jacuzzi traditie van de afgelopen jaren werd zo in ere gehouden. 

Op 9 mei gaat het vooral om het bouwen van de jacuzzi, en het opzetten van het verwarmings- en pompsysteem. We bouwen alles zelf van palen, touw en zeil. We starten al om 19:30, maar rond 20:30 zijn we waarschijnlijk lekker aan de gang met de bouw! De Hottub was op 9 juni helemaal klaar voor gebruik en er werd een kampvuur gebouwd. Datzelfde gebeurde op 16 juni. Het water werd verwarmd via een radiator waar het doorheen stroomt en rondgepompt wordt. De radiator werd op het kampvuur gelegd. Na het harde werken was het eindresultaat de moeite waard. Ieder aanwezige lid van de scouting waagde die avond een plons in de hottub. Bommetje!

Adviseur gezocht
De pivo's, als oudste leeftijdsgroep, draaien grotendeels zelfstandig. De adviseur ondersteunt daarbij de pivo's om zelf, met groeiende zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, een leuk en uitdagend activiteitenprogramma te organiseren. Ben jij 35 jaar of ouder, en heb je zin om op maandagavond deze groep jongeren te ondersteunen? Mail naar pivos@scoutingschijndel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding